JB201755

Bij RN7 zijn ongeveer 80 medewerkers actief. Enkele full-timers, maar vooral veel medewerkers die zich enkele uren per week inzetten voor de omroep. We zijn altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger willen bijdragen aan het maken van mooie content, deel willen uitmaken van een inspirerende club mensen, en zichzelf willen onwilkkelen.

Dat laatste zien we namelijk als een kerntaak: mensen verder brengen, of het nu om bijvoorbeeld een radio dj gaat, een redactiemedewerker of een technicus. Bij ons kunnen medewerkers ervaring opdoen, zichzelf ontwikkelen, om wellicht een stap te maken naar een nog professioneler niveau. Meerdere medewerkers van RN7 hebben die stap in het verleden al gemaakt. Dat konden ze omdat ze talent hadden, maar net zo goed omdat ze bereid waren (uren) te investeren in hun eigen ontwikkeling, en omdat ze bij ons de kans kregen iets te doen met hun kwaliteiten. Dat laatste is bewezen effectief; ervaring op lokaal of streekniveau is een groot voordeel, als je bij regionale of landelijke media aan de slag wil.

Voor alle functies geldt: ervaring is een pre, maar geen must. Wat  vooral nodig is: je wil bijdragen aan het maken van een mooi product, en je bent bereid wat tijd en energie te investeren in de ontwikkeling van je talent.

Vacatures

Solicitaties krijgen we graag via het mailadres solliciteren@RN7.nl, of vul het formulier onderaan de pagina in. Daar kun je ook terecht voor vragen over functies. Het gaat om vrijwillige functies. We zijn onder meer op zoek naar:

- AV-specialist. We maken dagelijks beeld, voor TV en online. Daarvoor zetten we bewust cameramensen in, óók voor de nieuws-items. Dat lijkt wellicht logisch, maar veel andere regionale media kiezen er de laatste jaren voor om verslaggevers zelf te laten filmen. Een verdedigbare keuze, maar wij doen dat vooralsnog liever niet. Een getalenteerd cameramens (m/v) kan een item enorm verrijken.
- Programmamaker. Onze TV-programma's informeren, vermaken, en verbinden. Verder gaan ze over onze regio. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die daaraan willen bijdragen.
- DJ/programmamaker radio. Een flink deel van de tijd maken we live radio. Toch zijn er ook tijdstippen waarop we non-stop muziek draaien. Daar is niets mis mee, maar we zouden graag een talentvolle radiomaker de kans geven, op die tijdstippen.
- Radio-technicus. Bij RN7 zijn enkele presentatoren actief die technische ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun programma. 
- Techniek algemeen. Op technisch vlak is extra expertise van harte welkom. Of je nu goed bent in ICT, TV-techniek, of welk ander vlak dan ook.
- Nieuws-redacteur/verslaggever. Dagelijks doen we verslag van het nieuws in de regio. Als redacteur/verslaggever denk je samen met de andere redacteurs na over onderwerpen die belicht moeten worden. Samen beslissen we welke onderwerpen we oppakken, en hoe: is het geschikt voor een video-item, is het meer voor een artikel, voor sociale media, voor een radio-interview? Je zoekt uit wat er precies aan de hand is, schrijft er bijvoorbeeld over, gaat met een cameramens (m/v) op pad om verslag te doen, en neemt audio-interviews af.
- Sociale media redacteur. De laatste jaren is ons bereik op sociale media sterk gegroeid. Ben jij niet weg te slaan van Instagram, Facebook, Snapchat, Tiktok of Twitter? Onder leiding van onze inspirerende community redacteur kun je bijdragen aan de verdere ontwikkeling hiervan.