RN7 is dé bron om op de hoogte te blijven van het nieuws in uw regio. Ga voor een regionale advertentie en maak regionale impact. In een regio met 350.000 inwoners is RN7 de ideale omroep om uw bedrijf, organisatie of evenement in de hele regio onder de aandacht te brengen. Wij adviseren u graag over een campagne met resultaat.

RN7 maakt streekgerichte programma’s en verslaat dagelijks het nieuws uit de regio. Dat doen we op radio, tv en online via social media en onze website. Ook verslaan wij alle thuis- en uitwedstrijden van NEC, de Vierdaagse en andere grote evenementen uit de regio.


Zichtbaar en hoorbaar in de hele regio

Bekend, betrouwbaar en dichtbij


Reclame op de lokale radio en tv worden anders beleefd dan op een landelijke zender. Doordat luisteraars en kijkers betrokken zijn bij de regio kunt u heel doelgericht adverteren en dus makkelijk aan uw naamsbekendheid vergroten.

Het tv-kanaal is voor iedereen toegankelijk en iedereen kan op de radiofrequentie van RN7 afstemmen. Verder bezoeken inwoners uit de regio frequent onze website, app en social media.

Uw (potentiële) lokale en regionale klanten zijn dus onze trouwe luisteraars en kijkers. Reclame maken voor uw bedrijf is dus nog nooit zo effectief geweest. Waar wij onze expertise hebben, heeft u dat als ondernemer ook. Laten we onze krachten bundelen!


Een campagne met resultaat

Wij leveren snel, op maat en betaalbaar
 

U weet precies welke bezoekers voor u relevant zijn. Wij helpen u om uw doelgroep snel en doeltreffend te bereiken. Radio zorgt voor een snelle naamsbekendheid, is zeer geschikt voor acties en een uitstekende aanjager voor het bezoek aan uw website. Verder is radioreclame snel te maken en heeft het een groot bereik. Als het moet kan uw advertentie al binnen 24 uur draaien.

Daarnaast kunt u uw producten en diensten optimaal tot leven laten komen met een audiovisuele commercial. Zo worden uw potentiële klant rechtstreeks in de huiskamer bereikt. Tv is het medium voor het overbrengen van sfeer.

Met een campagne via alle kanalen blijft uw boodschap hangen. Een tv-reclame komt standaard ieder uur voorbij en een radiospot hoor je minimaal 8x per dag. De kracht van uw boodschap zit hem in de herhaling.


Wij geloven in doen waarin je goed bent. De productie van de verschillende vormen van reclame doen we dan ook niet allemaal zelf. We hebben partners met wie we vaak samenwerken en waarmee we goede ervaringen hebben. Zo werken we samen met het bedrijf Klinker media dat gespecialiseerd is in het maken van radiocommercials. Wij brengen u graag in contact met hen. Bij voorkeur kunnen wij u zo veel mogelijk uit handen nemen, zodat u het niet allemaal zelf uit hoeft te zoeken. Wij gaan voor maatwerk en persoonlijke service.


Adverteren op radio en tv duur? Nee hoor!


Wij hebben zeer scherpe tarieven en uw reclame een groot bereik. Een tv-reclame komt ieder uur voorbij en een radiospot zelfs minimaal 8x per dag! Een radiocampagne start u al voor 90 euro per week. Vraag nu naar onze speciale actie en krijg de eerste week adverteren van ons cadeau! 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op. 
 


Veelgestelde vragen


Is adverteren op RN7 duur? 
Nee, u kan al een radiocampagne op de radio voor €90,- per week starten.
Dit is excl. de productie kosten van een radio of tv-spot. 
 
Hoe snel kan een advertentie meedraaien?
Dit kan al binnen 24 uur als het moet. 


Hoe vaak is de advertentie hoor-/zichtbaar?
Een tv-reclame komt standaard ieder uur voorbij en een radiocommercial minimaal 8x per dag.
 
Kun je ook rond de wedstrijden van NEC adverteren?
Ja, wij kunnen speciaal een campagne aanmaken rond de wedstrijden van NEC.
 
Maken jullie zelf de radiocommercial?
Wij werken samen met het bedrijf Klinker media die gespecialiseerd is in het maken van radiocommercials. Wij brengen u graag in contact met hen. Tv-commercials kunnen wij eventueel een offerte voor maken.