REGIO - In het RN7 Regionieuws Weekoverzicht blikken we terug op het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. In bijgevoegde video zijn de belangrijkste reportages te zien uit het RN7 Regionieuws. In dit artikel, onder de video, staan de belangrijkste artikelen per dag, van onze website.

Maandag: "Vader overleden baby langer vast"

BEUNINGEN - De vader van de baby die begin november is overleden blijft nog minimaal twee weken vastzitten. Dit heeft de rechter-commissaris besloten. De moeder van het kindje is vrijgelaten, maar blijft verdachte in de zaak. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). > Lees verder.

Dinsdag: "Maroon 5 komt naar Goffertpark Nijmegen"

NIJMEGEN - De Amerikaanse band Maroon 5 staat op zondag 25 juni 2023 in het Nijmeegse Goffertpark. De band rondom frontman Adam Levine zet hiermee de trend voort van megaconcerten in het Nijmeegse park, waarvan er iedere zomer enkele plaatsvinden. > Lees verder.

Woensdag: "Huisarts biedt financiële hulp"

NIJMEGEN - "Ik zie steeds meer mensen die normaal verdienen en toch niet rond kunnen komen", vertelt huisarts Iris Venderbosch. Daarom heeft ze een heel duidelijk overzicht gemaakt, waar je terecht kunt voor financiële hulp. "Er is zijn zo veel mogelijkheden, maar dat is niet voldoende bij iedereen bekend." > Lees verder.

Donderdag: "Gaycafé boycot WK in Qatar"

NIJMEGEN - Geen grote schermen, versieringen en honderden gasten in het oranje gekleed. Het Nijmeegse gaycafé de Regenboog heeft besloten nu het WK plaatsvindt in Qatar, waar homoseksuele handelingen strafbaar zijn en lhbtiq+ personen worden gediscrimineerd, het voetbalevenement te boycotten. > Lees verder.

Vrijdag: "Zetten maakt plannen voor de toekomst"

ZETTEN - Inwoners van Zetten mogen meepraten over de toekomst van het dorp. Hiervoor vond donderdag een informatieavond plaats op het Hendrik Pierson College, onder de naam Zetten Aan Zet. Zo’n 180 belangstellenden kregen informatie vanuit de verbindingsgroep Zicht Op Zetten over diverse onderwerpen. > Lees verder.

Deel dit artikel