StarDog & TurboCat. Foto: Movie Company / Filmdepot

StarDog & TurboCat. Foto: Movie Company / Filmdepot

REGIO - Elke week presenteert Pleun vier gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn. Het gaat hierbij om films die te zien zijn in bioscopen in onze regio, dus LUX, Pathé, Cinema Roma en Vue. Deze week lichten we de volgende films uit: SuperHond & TurboKat, The Way To Paradise, Prey For The Devil en Three Thousand Years Of Longing. Ook wordt de top vijf bekendgemaakt van best bezochte films in de afgelopen week.

SuperHond & TurboKat

Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten! In 1969 stuurde een wetenschapper zijn hond Buddy de ruimte in en nu, in 2022, crashet hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck.

SuperHond en TurboKat is in onze regio te zien in de bioscopen Pathé, Vue en Cinema Roma. De film is er ook in een Engelstalige variant, onder de naam StarDog & TurboCat.

The Way To Paradise

Als Najib gedwongen moet stoppen met zijn studie rechten om voor zijn familie te zorgen, loopt hij keer op keer tegen dichte deuren en vooroordelen aan. Stukje bij beetje ziet hij zijn leven instorten. Op de rand van wanhoop, wordt hij benaderd door Brahim, die hem hulp aanbiedt om de weg naar het paradijs te vinden. Dit is The Way To Paradise.

The Way To Paradise is in onze regio allen te zien in bioscoop Vue.

Prey For The Devil

Een jonge non is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Wanneer ze in het geheim rituelen bestudeert, komt ze oog in oog te staan met een demonische kracht die een mysterieus verband heeft met haar verleden. Let op: als je jonger bent dan 16 jaar, kun je de komende twee minuten beter even niet kijken.

Prey For The Devil is in onze regio te zien in Pathé en Vue.

Three Thousand Years Of Longing

Wanneer een Britse geleerde in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlang isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

Three Thousand Years Of Longing Is in onze regio te zien in LUX, Vue en Pathé.

Deel dit artikel