Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Edgar Barreto in betere tijden. Foto: Orange Pictures
Edgar Barreto is boos. Foto: Omroep Gelderland

Edgar Barreto is boos. Foto: Omroep Gelderland

NIJMEGEN - Edgar Barreto speelt zondag tegen Fortuna Sittard zijn laatste wedstrijd voor NEC. De 37-jarige routinier neemt zijn lot in eigen hand, omdat hij nog steeds niks heeft gehoord van de club.

"Ik kreeg een brief thuis op 1 april en daarna niks meer", klinkt het teleurgesteld. "Ik ga nog even genieten en misschien gaan we door in de play-offs. Maar anders is het zondag klaar."

Barreto zou na zijn carrière aan NEC verbonden blijven, mogelijk als jeugdtrainer of in een staffunctie. "Ik weet ook niet hoe dat nu gaat. Ik heb mijn hand uitgereikt naar de club en laten zien hoe belangrijk NEC voor mij is. Voor de rest moeten we nu maar kijken wat er gebeurt."

Edgar Barreto in betere tijden - Foto: Orange Pictures

Barreto vindt dat hij niet met genoeg respect is behandeld. "Ik vind het niet erg als ze tegen mij zeggen dat ze niet door willen met mij. Maar dit vind ik heel teleurstellend, ik heb alleen die ontslagbrief gehad. En daarna nooit meer iets gehoord."

Trainer Rogier Meijer wil niet teveel zeggen over de situatie. "Dat laat ik aan de club en Edgar. Wat er ook gebeurt, deze speler heeft heel veel betekend voor NEC. Daar heb ik sowieso heel veel respect voor. Er zijn afspraken met hem die op papier staan en die moeten we respecteren. Dat zal ook zeker gebeuren."

Deel dit artikel