Van de caravan is bijna niets meer over. Foto: Stefan Verkerk/News United

Van de caravan is bijna niets meer over. Foto: Stefan Verkerk/News United

EPE - Voor de vierde keer in een maand tijd is er brand uitgebroken op recreatiepark De Koekamp in Epe. Een caravan ging in de nacht van zondag op maandag in vlammen op.

De brandweer werd rond 0.30 uur opgeroepen voor de brand. Het vuur was snel onder controle, dankzij de inzet van twee blusvoertuigen en een waterwagen. De caravan bleek niet meer te redden.

Volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland waren er geen mensen meer in de caravan aanwezig. De oorzaak van de brand is nog niet officieel vastgesteld.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand. "Die is nog onbekend, maar we sluiten brandstichting niet uit", zegt een woordvoerder van de politie.

'Actie van een psychopaat'

De reeks branden begon half november met een brand in een schuurtje. Enkele uren laten sloegen de vlammen uit een chalet en raakten twee andere chalets zwaar beschadigd. De geschrokken eigenaresse sprak toen van ‘een actie van een psychopaat’.

Een week later ging een tent op het terrein in vlammen op. De politie heeft niemand aangehouden voor de branden. "Voor alle branden geldt dat we brandstichting niet uitsluiten. Hopelijk geeft het onderzoek daar meer helderheid over", aldus de politiewoordvoerder.

Zie ook:

Deel dit artikel