Het is weer tijd voor een festival! . Foto: Pexels - Wendy Wei

Het is weer tijd voor een festival! . Foto: Pexels - Wendy Wei

EWIJK - Gorrilaz, The War on Drugs en Girl in Red zijn een aantal van de acts die volgend jaar naar het festival Down The Rabbit Hole komen. In totaal heeft de organisatie de eerste 32 artiesten bekend gemaakt. Het festival vindt dit jaar weer plaats op De Groene Heuvels in Ewijk.

Afgelopen twee zomers zou het festival op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen worden gehouden, maar dat ging niet door vanwege de coronaregels. Het evenement heeft veel bekende artiesten getrokken zoals Clairo, de Britse houseact Disclosure en Moderat. Naast de eerste bevestiging van optredens, onthult DTRH een nieuw openluchttheater, een nooit eerder vertoonde kunstcollectie en een nieuwe 'buzzclub' waar van ‘s middags tot diep in de nacht elektronische nummers gespeeld worden.

"Het onthullen van deze artiesten is nog maar het begin van het festival, "laat de organisatie op haar website weten. “We hebben met zijn allen iets in te halen!" Het festival vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2022 en de online kaartverkoop start zaterdag 4 december om 11.00 uur.

Deel dit artikel