Cas Odenthal in duel met Robert Mühren vorig seizoen. Foto: Rob Koppers

Cas Odenthal in duel met Robert Mühren vorig seizoen. Foto: Rob Koppers

NIJMEGEN - NEC bereidt zich voor op het duel met SC Cambuur. NEC doet dat zonder Jonathan Okita, die een blessure heeft overgehouden van het duel tegen AZ. Die wedstrijd eindigde in een gelijkspel, na een tegengoal in de absolute slotfase.

Tekst gaat verder onder de video:

De late tegengoal tegen AZ zorgde voor zure gezichten na afloop van de wedstrijd in het NEC kamp, maar de focus ging vervolgens al snel weer naar de volgende wedstrijd. "De teleurstelling viel wel mee. Vooraf had je getekend voor een punt tegen AZ, maar dit was wel zuur." NEC moet het doen zonder Jonathan Okita, "Hij heeft een blessure overgehouden aan het duel tegen AZ, maar goed we hebben Elayis Tavsan weer terug dus we verliezen iemand, maar we krijgen er ook weer een terug.

"We hebben er vertrouwen in"

De doelstelling van beide teams is handhaving, en staan dicht bij elkaar op de ranglijst (Cambuur heeft één punt meer). Toch is deze wedstrijd voor trainer Rogier Meijer niet belangrijker dan andere. "Als we winnen staan we even zesde je komt dan ook weer dichter bij handhaving, maar Cambuur is een goeie ploeg, lastig te bespelen, maar we hebben er vertrouwen in," eindigt Meijer.

De wedstrijd begint vrijdagavond om 20.00 uur in het Goffertstadion. De wedstrijd is live te volgen bij RN7.nl.

Deel dit artikel