NEC gebakjes (archief, ter illustratie). Foto: RN7

NEC gebakjes (archief, ter illustratie). Foto: RN7

NIJMEGEN - De supportersraad van NEC wilde donderdagochtend gebakjes aanbieden aan de politie, maar die werkte daar niet aan mee. De politie liet aan de supportersraad weten “even helemaal klaar” te zijn met NEC.

De raad distantieert zich van de Goffertrellen, en wilde het statement maken dat clubliefde niets met rellen te maken heeft. Karin van den Heuvel van de supportersraad noemt dit “heel teleurstellend". De actie was ludiek bedoeld om afstand te nemen van de relschoppers zegt Van den Heuvel. "Wij wilden ons van de rellen distantiëren door met een klein lief vriendelijk gebaar excuses aan te bieden en een blijk van waardering geven aan de politie."

Gebakjes nu voor het zorgpersoneel

Robert 'De echte bakker' heeft weer NEC-gebakjes gemaakt voor deze aangelegenheid, maar tevergeefs dus. "Robbert heeft meteen geholpen en de gebakjes gemaakt en hij vond het zo'n goed doel dat hij het gratis mee gaf," zegt Michaël van Hoogstraten, ook van de supportersraad. De gebakjes worden nu gegeven aan het personeel op de IC's. "Deze mensen werken ook keihard en verdienen het ook," sluit Van den Heuvel af.

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=kFukCPM0CWw]

Deel dit artikel