Ivo Thijssen Beuningse Ondernemer van het Jaar, Cannavacciuolo wint Talent Award - RN7

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Winnaar van de Talent Award Martijn Cannavacciuolo Foto: Gemeente Beuningen
Trotse winnaar Ivo Thijssen Foto: Gemeente Beuningen

Trotse winnaar Ivo Thijssen Foto: Gemeente Beuningen

EWIJK - Ivo Thijssen met zijn onderneming ‘Bierbewustzijn.nl’ is deze week uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar Beuningen 2021. Martijn Cannavacciuolo (Personal Health Plan) is winnaar van de Beuningse Talent Award.

In Slot Doddendael in Ewijk reikte wethouder Hans Driessen in een klein gezelschap de prijzen aan de winnaars uit. Vanwege corona werd het business event afgelast. Via een live-stream, gepresenteerd door Angela Verkuijlen, kon iedereen wel getuige zijn van de bekendmaking.

Juryrapport

“Het aanbod van bierbewustzijn.nl is een goed voorbeeld van gecombineerd offline en online zakendoen," zo luidt het oordeel van de jury. "Ivo laat zien snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Een veelzijdig en innovatief ondernemer,” aldus de jury.

Volgens de jury onderscheidt startend ondernemer Martijn Cannavacciuolo zich op positieve wijze in de wereld van diëtisten. “In heel korte tijd heeft Martijn zijn vleugels vanuit Beuningen uitgeslagen naar locaties in de regio. Met een geroutineerde en professionele aanpak brengt hij diensten gericht op fitness en voeding naar een next level,” zo meent de jury.

Andere genomineerden

Guus van Haren-Leijten (Bijzonder Genieten) en Gina Hendriks (De Vier Jaargetijden) waren de twee andere genomineerden voor de titel Ondernemer van het jaar. Wendy van de Geer (Beau Vous) en Debbie van Haren (Bijzonder Zoet) waren genomineerd voor de Talent Award.

De gemeente Beuningen organiseert traditiegetrouw de jaarlijkse verkiezing Ondernemer van het jaar en Talent Award. Dat gebeurde zoals altijd in samenwerking met BusinessMedia4all.

Deel dit artikel