Spelen op De Heikant geen serieuze optie voor NEC - RN7

Een deel van de afgebroken tribune is verwijderd Foto: Rob Koppers

Een deel van de afgebroken tribune is verwijderd Foto: Rob Koppers

NIJMEGEN - Thuiswedstrijden afwerken op sportpark De Heikant in Groesbeek is geen serieuze optie voor NEC. Vrijdag komt de club met een nieuwe videoboodschap, waarin ook meer verteld zal worden over mogelijke plaatsen om thuiswedstrijden te spelen.

Burgemeester Slinkman (gemeente Berg en Dal) liet dinsdag via zijn woordvoerder aan dagblad De Gelderlander weten de dat hij komst van NEC naar het voormalige sportpark van Achilles ’29 niet zag zitten. Hij zou niet kunnen instaan voor de veiligheid.

"Gemeente niets gevraagd"

NEC vertelt nu dat er niets is gevraagd aan de gemeente Berg en Dal. “We hebben heel veel opties zoals eerder gezegd, alleen niet alles is serieus in te vullen, dus vallen er veel ook weer af. Dus dat deze mensen reageren is geheel voor hun rekening,” aldus de woordvoerder van de club. "Reageren op dit soort geruchten kost ook ons onnodig tijd."

Sinds duidelijk is dat het beton van het Goffertstadion vol scheuren zit, is de club naarstig op zoek naar een alternatieve speellocatie. Een nieuwe update over de stand van zaken komt aanstaande vrijdag in een videoboodschap.

Deel dit artikel