Geld beschikbaar voor activiteiten in park Lingezegen - RN7

Er zijn in totaal 10 vouchers met een maximum bedrag van 2500 euro beschikbaar Foto: Park Lingezegen

Er zijn in totaal 10 vouchers met een maximum bedrag van 2500 euro beschikbaar Foto: Park Lingezegen

ELST - Iedereen die een activiteit, evenement of initiatief op wil zetten in Park Lingezegen kan tot 1 maart 2022 hiervoor geld krijgen. En zijn in totaal tien innovatievouchers ter beschikking gesteld door de parkorganisatie van maximaal 2500 euro. Hiermee wil de organisatie een "levendig en beleefbaar" park creëren.

“We komen veel in contact met initiatiefnemers die goede ideeën hebben, maar regelmatig is de financiering van een initiatief een drempel", legt parkdirecteur Sven van Rijswijk toe: "Om die drempel (deels) weg te nemen zijn de Innovatievouchers ontwikkeld. Met de Innovatievouchers wil de parkorganisatie nieuwe initiatieven in Park Lingezegen verder helpen.”

De Innovatievouchers worden verstrekt op basis van cofinanciering tot maximaal 50% van de kosten voor een initiatief met een maximumbijdrage van 2500 euro vanuit een Innovatievoucher.

Iedereen kan een aanvraag indienen

Iedereen die een activiteit, evenement of initiatief wil opzetten die bijdraagt aan de levendigheid en beleefbaarheid van Park Lingezegen, kan een aanvraag indienen. De activiteiten, evenementen en initiatieven moeten daarbij vallen binnen ten minste één van de thema’s: Natuur & Landbouw, Kunst, Food, Sport & Vitaliteit en Erfgoed.

De aanvraagperiode voor een Innovatievoucher loopt van 4 november tot en met 1 maart. Op 1 april wordt bekendgemaakt welke initiatieven een innovatievoucher ontvangen. Het aanvragen van een innovatievoucher kan via de website van het park; hier zijn ook de voorwaarden voor de aanvraag uitgebreid op beschreven.

Deel dit artikel