Forensisch onderzoek na de schietpartij aan de Kervelstraat. Foto: Luciano de Graaf

Forensisch onderzoek na de schietpartij aan de Kervelstraat. Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN - Bij een huis aan de Kervelstraat in Apeldoorn, in de wijk de Mheen, is in de nacht van woensdag op donderdag iemand doodgeschoten. De politie zegt tegen een videocorrespondent dat het slachtoffer een man is en de bewoner is van het huis waar het incident gebeurde.

Rond 01.00 uur werden meerdere schoten gelost midden in de woonwijk. Volgens buurtbewoners is er ongeveer vijf keer geschoten. Daar werden veel buurtbewoners ook wakker van.

Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.

[video:7427099]

Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Hij overleed aan zijn verwondingen. Volgens een videocorrespondent vermoedt de buurt dat het gaat om een afrekening. Er is niemand aangehouden.

Onderzoek

De politie heeft de straat afgezet en een onderzoek gestart en vraagt mensen met bewakingscamera's in de buurt de beelden te delen.

Het onderzoek in de straat heeft de hele nacht geduurd.

In september verscheen de politie ook al in de Kervelstraat in Apeldoorn. Toen zou een man met een wapen op een balkon hebben gestaan. Politieagenten overmeesterden hem en droegen de man over aan een zorginstelling.

Deel dit artikel