Auto te water in sloot naast snelweg A326 bij Wijchen - RN7

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: De auto in de sloot naast de A326 Foto: John Beckmann
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: De auto komt boven water Foto: John Beckmann
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: De auto ging niet alleen te water, ook deze "monstertruck", die uit de achterbak van de auto kwam, werd uit het water gered Foto: John Beckmann
De brandweer probeert de auto uit de sloot te krijgen Foto: John Beckmann

De brandweer probeert de auto uit de sloot te krijgen Foto: John Beckmann

WIJCHEN - Een personenauto belandde in sloot naast de A326 bij Wijchen. Dit gebeurde donderdag iets voor half zes in de middag toen de bestuurder vermoedelijk onwel werd in zijn auto en zo via de invoegstrook in het water terecht kwam. Naast de hulpdiensten werd een duikersteam opgeroepen dat uiteindelijk niet in actie hoefde te komen.

Toen de hulpdiensten arriveerde was de man al uit zijn auto geklommen en zat hij op het dak van zijn auto. De wagen was op dat moment tot net onder de nummerplaat gezonken. Omdat de man al uit zijn voertuig was werden de duikers afgemeld. De bestuurder werd vervolgens via een ladder van de brandweer op het droge geholpen, ter controle is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

De man was onderweg richting het Palkerplein in Nijmegen toen het vermoedelijk onwel werd en dus de A326 afreed bij te invoegstrook ter hoogte van Wijchen. De brandweer zal helpen met het bergen van de auto. De invoegstrook werd tijdelijk afgezet maar het overige verkeer heeft hier weinig last van ondervonden.

Afbeelding
De auto in de sloot naast de A326 Foto: John Beckmann

Afbeelding
De auto komt boven water Foto: John Beckmann

Afbeelding
De auto ging niet alleen te water, ook deze "monstertruck", die uit de achterbak van de auto kwam, werd uit het water gered Foto: John Beckmann

Deel dit artikel