A50 komend weekend tussen knooppunt Ewijk en Ravenstein afgesloten - RN7

A50: weekendafsluitingen tussen Ewijk en Ravenstein 15-18 oktober  Foto: Rijkswaterstaat

A50: weekendafsluitingen tussen Ewijk en Ravenstein 15-18 oktober Foto: Rijkswaterstaat

EWIJK - De A50 tussen knooppunt Ewijk en afrit 17 Ravenstein richting Eindhoven/’s-Hertogenbosch is komend weekend afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Weggebruikers moeten tussen vrijdag 15 oktober 21.00 uur en maandag 18 oktober 06.00 uur rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Door de afsluiting op de A50, is de A73/A50 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Ewijk komende vanuit Nijmegen in de richting van Eindhoven/’s-Hertogenbosch, ook afgesloten. Hetzelfde geldt voor de N322/A50 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Ewijk komende vanuit Beneden-Leeuwen in de richting van Eindhoven/’s-Hertogenbosch. De A326/A50 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Bankhoef komende vanuit Wijchen in de richting van Eindhoven/ ’s-Hertogenbosch is ook dicht.

Omleidingsroutes

Het verkeer op de A50 richting ’s-Hertogenbosch wordt omgeleid via de A15 tussen Valburg en knooppunt Deil. Het verkeer richting van Eindhoven wordt omgeleid via de A73 tussen knooppunt Ewijk en knooppunt Zaarderheiken en dan via de A67. De onderhoudswerkzaamheden zijn wel weersgevoelig; bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Deel dit artikel