FIFA is terug en dit jaar weer mét NEC - RN7

FIFA 22 in de schappen van de Game Mania Foto: RN7

FIFA 22 in de schappen van de Game Mania Foto: RN7

NIJMEGEN - Het is het hoogtepunt van het jaar voor veel voetbal- en gameliefhebbers. De release van FIFA 22. NEC is voor het eerst in vier jaar weer terug in het spel door de promotie naar de Eredivisie. Voor veel mensen brengt dat meer plezier in het spelen van FIFA met zich mee en dat merken ze ook bij Game Mania.

"Ja, dat is iets wat ik veel hoor. NEC zit in het spel dus we gaan allemaal aan de FIFA, over het algemeen is Nijmegen een echte FIFA stad," zegt Ewout van Game Mania. Meterslange rijen en enorme drukte zien we dit jaar niet in de winkel. Daar is niet alleen digitalisering schuld aan, maar ook de coronapandemie, toch weerhoudt dit niet iedereen. Ewout: ''We zien ieder jaar toch weer fanatiekelingen die even langs komen in de winkel om de game te halen''

Tekst gaat verder onder video:

''Vitesse haalt bij mij geen punten''

"Ik heb FIFA 22 gehaald," vertelt een man vrolijk. Hij is natuurlijk niet de enige. "Ik speel soms zelf ook, maar mijn zoontje is over twee weken jarig en hij krijgt hem nu alvast want NEC zit er weer in," vertelt een ander. Veel spelers kijken ernaar uit om weer met 'hun' club te spelen en er wordt natuurlijk al uitgekeken naar de virtuele derby tegen Vitesse. Glunderend antwoord de vader van het bijna-jarige zoontje: "Vitesse haalt bij mij geen punten."

Deel dit artikel