NEC bereidt zich voor op Willem II: ''We hebben er vertrouwen in'' - RN7

Souffian El Karouani overlegt met trainer Rogier Meijer Foto: RN7

Souffian El Karouani overlegt met trainer Rogier Meijer Foto: RN7

NIJMEGEN - Na een korte interlandperiode draait alles weer om het clubvoetbal. Trainer Rogier Meijer en zijn mannen trainden vrijdag voor de eerste keer weer met de internationals voor het duel tegen Willem II. Behalve de langgeblesseerden Rens van Eijden en Mathias De Wolf was iedereen aanwezig op de training. Meijer beschikt dus over een fitte selectie.

Bekijk de video. Tekst gaat daaronder verder:

Souffian El Karouani is terug in Nijmegen, na een heftig avontuur in Guinee. De linksback mocht voor het eerst mee met de nationale selectie van Marokko. Toen de Marokkanen zich in het hotel voorbereidden op de wedstrijd, vond een staatsgreep plaats. 'Souf' reageert: "Daar werd het een beetje gevaarlijk. Je hoort ineens schoten en daarna moesten we snel weg. Met de bus zijn we naar het vliegveld gegaan en hebben het vliegtuig genomen en toen zijn we veilig aangekomen in Marokko.”

Trainer Rogier Meijer kijkt uit naar de wedstrijd van zondag. “‘Iedereen is fit en goed teruggekomen van de interlandbreak”, constateerde Meijer. Willem II lijkt een directe concurrent van NEC te zijn. Dit zou een belangrijke wedstrijd moeten zijn, toch? ”Nou nee”, zegt Meijer. ”We moeten niet te veel bezig zijn met de spanning en gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Daarna zien we wel. We hebben er vertrouwen in”, sluit Meijer af.

Deel dit artikel