Wie wordt de ondernemer van het jaar? - RN7

Welke ondernemer uit Beuningen wordt het? Foto: Viktor Kustov

Welke ondernemer uit Beuningen wordt het? Foto: Viktor Kustov

BEUNINGEN - De nominaties voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen zijn geopend. Iedereen kan ondernemers nomineren voor de prijs, die georganiseerd wordt door de gemeente. Ook is er een Talent Award voor nieuwe ondernemers die in korte tijd een sterke ontwikkeling hebben doorgemaakt en zich goed onderscheiden in de markt.

Alle ondernemers die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én hun bedrijf in de gemeente Beuningen hebben gevestigd, kunnen genomineerd worden. Maar ook de ondernemers die hun bedrijf binnen een straal van 20 kilometer van de gemeentegrens hebben gevestigd, komen in aanmerking. Het inschrijvingsadres moet wél binnen de gemeentegrens liggen.

Business Event Beuningen 2021

Aanmelden kan tot en met 27 augustus. Een onafhankelijke jury maakt dan in september de genomineerde ondernemers bekend. Bij het selecteren van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar kijkt de jury naar diverse punten, waaronder de continuïteit van het bedrijf, innovatie en wendbaarheid. De uitreiking van de prijzen vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2021. Dat vindt dit jaar plaats op 17 november.

Deel dit artikel