Het Eredivisieseizoen is al begonnen voor NEC - RN7
Bevat Video: Video
Ankeiler: Na een vakantie van vier weken is NEC weer begonnen met trainen voor het nieuwe seizoen. Ook nieuwe aanwinsten Lasse Schöne, Ilias Bronkhorst en Danny Vukovic waren er woensdagochtend bij.

NIJMEGEN - Na een vakantie van vier weken is NEC weer begonnen met trainen voor het nieuwe seizoen. Ook nieuwe aanwinsten Lasse Schöne, Ilias Bronkhorst en Danny Vukovic waren er woensdagochtend bij. Alleen de gehuurde Mikkel Duelund ontbrak nog.

Ondanks het feit dat NEC nu weer in de Eredivisie gaat spelen verandert er volgens trainer Rogier Meijer niks aan de voorbereiding voor het seizoen. “Maar we moeten wel realiseren dat we nu een Eredivisieploeg zijn en daar past een ander soort gedrag bij. We moeten meer van onszelf eisen en van elkaar, want we moeten op een hoger niveau spelen”.

Dit seizoen gaat er meer gevraagd worden van de spelers dan de voorgaande seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie. “Als je kijkt naar het tempo van de Eredivisie vergeleken met de Keuken Kampioen Divisie denk ik dat het tempo in de Eredivisie een stuk hoger is en voetballend beter”, zegt Bart van Rooij.

Ondanks de nodige aankopen die NEC deze transferperiode al heeft gedaan zoekt Meijer nog naar enige versterkingen, “We zijn zevende geworden afgelopen seizoen en dat heeft een reden. Als we mee willen doen in de Eredivisie zullen we daarom op iedere linie sterker moeten worden.”

Op 14 augustus trapt NEC om 21.00 hun Eredivisie seizoen af in de Johan Cruijff Arena tegen landskampioen Ajax

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel