Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Aanrijding Jonkerbosplein Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Weg deels afgezet na ongeval Jonkerbosplein Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Ongeluk Jonkerbosplein Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Op het Jonkerbosplein in Nijmegen was maandagmiddag een aanrijding tussen drie auto’s. Een automobilist raakte daarbij gewond. Het plein is gedeeltelijk afgesloten.

- Op het Jonkerbosplein in Nijmegen was maandagmiddag een aanrijding tussen drie auto’s. Een automobilist raakte daarbij gewond. Het plein is gedeeltelijk afgesloten.

Het Jonkerbosplein is de kruising van Weg door Jonkerbos, Nieuwe Dukenburgseweg en Neerbosscheweg. Vanaf die laatste weg knalde een auto met grote snelheid tegen de zijkant van een auto die op de Nieuwe Dukenburgseweg reed. Een derde automobilist probeerde het ongeval nog te ontwijken, maar raakte toch de achterkant van één van de auto’s nog. Het is nog niet bekend of iemand door rood reed.

De rechterzijkant van de blauwe auto op de Nieuwe Dukenburgseweg raakte fors beschadigd, en de vrouw die aan die kant van de auto zat moest door de brandweer worden bevrijd. De deur van de auto werd kapot geknipt om dit voor elkaar te krijgen. Ze werd gecontroleerd door ambulancepersoneel, en voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. De andere inzittenden van de auto’s raakten niet gewond.

De weg is in de richting van Weg door Jonkerbos afgesloten voor verder onderzoek.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel