Het speculeren is nu echt begonnen, wie volgt Lasse Schöne naar NEC? - RN7
Bevat Video: Video
Ankeiler: Sinds de Nijmegenaren naar de eredivisie gepromoveerd zijn, gaan de wildste geruchten de ronde over mogelijke transfers.

NIJMEGEN - Sinds de Nijmegenaren naar de eredivisie gepromoveerd zijn, gaan de wildste geruchten de ronde over mogelijke transfers. De komst van Lasse Schöne, die woensdag officieel bevestigd is, geeft alleen nog maar meer koren op de molen van deze geruchten.

Zo zou Klaas Jan Huntelaar, die afgelopen seizoen degradeerde met Schalke 04, in the picture zijn bij NEC: “Ik ga niet in op geruchten, maar dat Klaas Jan en ik goed met elkaar kunnen opschieten, dat is bekend,” aldus technisch directeur Ted van Leeuwen tegenover dagblad De Gelderlander.

Tekst gaat verder onder de video.

Stabiele eredivisieclub

De naam van ongeveer elke oud-NEC’er is afgelopen weken wel eens genoemd. Van Björn Vleminckx, die overigens gestopt is, tot Ferdy Druijf die twee jaar geleden nog in het rood-groen-zwart speelde. Met de komst van Schöne lijkt ineens alles mogelijk te zijn. Bij zijn presentatie was hij erg te spreken over het plan dat klaarligt bij NEC: “Ze zijn aan iets bezig hier waar ik graag deel van uit wil maken. Het hele project, om van NEC weer een stabiele eredivisieclub te maken spreekt mij erg aan en ik houd wel van uitdagingen. Ik vind het mooi om hier te zijn.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.