NEC begint eredivisieseizoen tegen Ajax - RN7
Ankeiler: De openingswedstrijd van NEC in het nieuwe Eredivisieseizoen is op papier meteen de moeilijkste: op zaterdag 14 augustus spelen de Nijmegenaren in Amsterdam tegen Ajax.

AMSTERDAM - De openingswedstrijd van NEC in het nieuwe Eredivisieseizoen is op papier meteen de moeilijkste: op zaterdag 14 augustus spelen de Nijmegenaren in Amsterdam tegen Ajax. De terugkeer van NEC in de Eredivisie wordt officieel om 14.30 uur. Dat blijkt uit het concept-programma dat de KNVB woensdag bekendmaakte.

De wedstrijden daarna zijn thuis tegen PEC Zwolle (vrijdag 20 augustus, 20.00 uur) en uit tegen Heracles Almelo (zondag 29 augustus, 14.30 uur).

Natuurlijk verheugen de fans zich in het bijzonder op de Gelderse derby’s tegen aartsrivaal Vitesse. De eerste is in het Goffertstadion, op zondag 17 oktober om 14.30 uur. NEC bezoekt het Gelredome in speelronde 24; dag en tijd zijn nog niet bekend.

De Eredivisie wordt op vrijdag 13 augustus met een wedstrijd tussen het eveneens gepromoveerde Go Ahead Eagles en SC Heerenveen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel