Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto: Euregio Rijn-Waal Foto: RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Foto: Euregio Rijn-Waal Foto: RN7
Ankeiler: RN7, REGIO8 en Antenne Niederrhein willen meer nieuws uit de grensstreek brengen en hebben daar de hulp van het publiek bij nodig.

RN7, REGIO8 en Antenne Niederrhein willen meer nieuws uit de grensstreek brengen en hebben daar de hulp van het publiek bij nodig. De omroepen uit het Rijk van Nijmegen, Achterhoek en Kleve willen met een vragenlijst meer te weten komen over de nieuwsbehoefte.

“We brengen nieuws uit de grensstreek, maar welke onderwerpen moeten wat dat betreft vooral aandacht krijgen? Waarover willen inwoners meer weten? Dat willen we in kaart brengen, en dat doen we onder andere met deze enquête,” vertelt Michiel van Heijst, hoofdredacteur van RN7.

De drie mediaorganisaties zijn sinds vorig jaar een samenwerking aangegaan om meer nieuws uit de Duits-Nederlandse grensstreek te brengen. Dit heeft gezorgd voor meerdere publicaties, zoals over grensoverschrijdende samenwerking van brandweerkorpsen en vriendschapspalen op de grens.

Voor het vervolg willen de omroepen met de berichtgeving nog dichter bij inwoners komen. Daarom wordt in een enquête gevraagd waar bewoners van het grensgebied interesse in hebben. De enquête staat op deze website (klik).

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Antenne Niederrhein en Regio8.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel