Bestuurder brommobiel met spoed naar ziekenhuis na botsing met boom - RN7
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Ankeiler: Een 45-kilometer-auto (brommobiel) reed donderdagmiddag tegen een boom. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

BEUNINGEN - Een 45-kilometer-auto (brommobiel) reed donderdagmiddag tegen een boom. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16.35 uur reed de oudere man in zijn brommobiel in noordelijke richting over de Wilhelminalaan, vlak na het viaduct over de toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Twee omwonenden hoorden de klap, snelden toe, en belden 112. Volgens één van hen had de bestuurder een epileptische aanval.

In elk geval was het stuur van het voertuig doormidden gebroken, en was de voorruit vanaf de binnenkant ingedeukt; waarschijnlijk is hij daar dus met zijn hoofd tegenaan gekomen. Niet duidelijk is of de man een gordel droeg.

De man is door de hulpdiensten uitzijn wagentje bevrijd, in een ambulance gelegd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie sloot de weg in beide richtingen af, zodat de hulpdiensten hun werk goed konden doen. Terwijl de man nog op de brancard lag, kwam een vrouw op een bakfiets erbij, die direct langs de brancard wilde fietsen. In de bak van de fiets zaten twee kleine kinderen. Ze weigerde in eerste instantie om te fietsen. Pas na enig aandringen volgde ze de instructie van de politie op.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel