Bevat Video: Video
Ankeiler: De carnaval zit er weer op, maar de voorjaarsvakantie duurt nog even voort. Betekent ook dat er weer een flink aantal nieuwe films te zien zijn in de bioscopen vanaf deze donderdag.

- De carnaval zit er weer op, maar de voorjaarsvakantie duurt nog even voort. Betekent ook dat er weer een flink aantal nieuwe films te zien zijn in de bioscopen vanaf deze donderdag. We hebben er weer vier voor je uitgezocht en natuurlijk hoor je ook welke vijf films er in de afgelopen week het meest populair waren.

Beestenboel Aan Boord

Kinderfilm, animatie. Te zien in Vue en Pathé.
Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. De avontuurlijke muizen slaan hun pootjes ineen en bedenken een plan om stiekem de ark binnen te glippen.

Madame Web

Actie, thriller. Te zien in Vue, Pathe en Cinema Roma.
"Intussen in een ander universum…" Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

(bericht gaat verder onder de video)

The Iron Claw

Drama. Te zien in Vue, Pathé en LUX.
The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich. Onder leiding van het bewind van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het show-worstelen in de jaren tachtig. Hoewel het hen in de ring voor de wind gaat, lijkt er een buiten de ring een ware ‘Von Erich-vloek’ te heersen, en wordt de weg naar eeuwige roem omgeven door ondraaglijke persoonlijke tragedies. ’The Iron Claw’ is een hartverscheurende familieverhaal over giftige mannelijkheid, de competitieve drang om de top te bereiken en het uiteenvallen van dromen.

Bob Marley: One Love

Biografie, muziek. Te zien in Vue, Pathé en Cinema Roma.
De biografie One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek. Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley.

Bezoekers top 5

Deze films zijn in de afgelopen week het vaakst bezocht in de bioscopen.

1. Poor Things (nieuw)

2. Scotoe (vorige week: 1)

3. The Zone of Interest (vorige week: 5)

4. Verliefd op Bali (vorige week: 3)

5. Argylle (vorige week: 2)

Overige films

Ook deze titels draaien vanaf nu in onze regio:

Robot Dreams (LUX)
Cat Person (Vue, Pathé)
How to Have Sex (LUX)
Io Capitano (LUX)
Samsara (LUX)
The Bricklayer (Vue, Pathé)
The Great Escaper (Pathé, LUX)

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel