Ankeiler: Yvandro Borges Sanches versterkt de gelederen van NEC per direct. De 19-jarige vleugelaanvaller uit Luxemburg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Mönchengladbach.

- Yvandro Borges Sanches versterkt de gelederen van NEC per direct. De 19-jarige vleugelaanvaller uit Luxemburg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Mönchengladbach.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de versterking op de vleugels. "Zoals meermaals aangegeven was een van onze prioriteiten een versterking op de vleugels. Yvandro geeft ons meer opties omdat hij op beide vleugels uit de voeten kan."

Borges Sanches maakte in 2020 de overstap vanuit RCFU Luxemburg naar Gladbach. Daar startte de geboren Luxemburger nog in het tweede elftal. Twee seizoenen later werd hij toegevoegd aan de eerste selectie. Hij viel daar tot dusver zes keer in en was bij de openingswedstrijd dit seizoen tegen Augsburg belangrijk toen hij in extremis een penalty verdiende. Voor het nationale elftal kwam Borges Sanches ondanks zijn jonge leeftijd al 23 keer uit. Hij was daarin driemaal trefzeker.

Sanches sluit per direct aan bij de selectie en kan zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst in actie komen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel