Ankeiler: Doelman Jasper Cillessen en algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC overhandigden zondagavond bij het Glazen Huis op de Grote Markt een grote cheque voor Stichting ALS.

- Doelman Jasper Cillessen en algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC overhandigden zondagavond bij het Glazen Huis op de Grote Markt een grote cheque voor Stichting ALS. De club en supporters voerden afgelopen weekend volop actie om geld in te zamelen voor de strijd tegen de ziekte.

NEC trapte vrijdag tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Goffert af met de campagne ‘ALS je wat kunt missen’, om geld in te zamelen. Onder andere via een loterij en donatiepunten bij de horecagelegenheden konden supporters geld doneren voor Stichting ALS, het goede doel van Het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Zaterdag namen de spelers en staf samen met fans deel aan een speciale voetbalmiddag op Plein 1944. In ruil voor een donatie konden supporters op het plein een balletje trappen met de spelers, en met hen op de foto.

De club en de supporters zamelden in totaal een bedrag in van €25.019. Vergezeld van clubmascotte Bikkel, overhandigden Cillessen en Van Schaik de cheque zondagavond bij Het Glazen Huis.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel