Ankeiler: NEC trapt vrijdag tegen Fortuna Sittard af met de campagne ‘ALS je wat kunt missen’.

- NEC trapt vrijdag tegen Fortuna Sittard af met de campagne ‘ALS je wat kunt missen’. Spelers en supporters zamelen dan geld in voor de Stichting ALS, het goede doel van het Glazen Huis van 3FM Serious Request, dat dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen staat. Op zaterdag kunnen donerende fans op Plein 1944 een balletje trappen met de spelers.

Alles rondom de wedstrijd staat in het teken van de campagne ‘ALS je wat kunt missen’. Zo zullen zowel de spelers van NEC als Fortuna Sittard in speciale shirts het veld opkomen, worden rond het stadion loten verkocht voor een loterij en is er de mogelijkheid om te doneren via speciale QR-codes bij de horecapunten. De fictieve aftrap van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard wordt vrijdag genomen door Leon van Iersel en Vincent de Schepper, die allebei gediagnostiseerd zijn met de ziekte ALS.

Voetballen op Plein 1944

De dag na de wedstrijd komen alle spelers en stafleden van de club in actie op Plein 1944. Mensen die een bijdrage leveren aan het goede doel, kunnen dan op een speciaal gecreëerd voetbalveld een balletje trappen met NEC-spelers en -stafleden. De spelers zullen dan ook handtekeningen uitdelen en met fans op de foto gaan.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel