Bevat Video: Video
Ankeiler: Elke week presenteren wij je gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn.

- Elke week presenteren wij je gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn. Het gaat hierbij om films die te zien zijn in bioscopen in onze regio, dus LUX, Pathé, Cinema Roma en Vue. Deze week lichten we weer drie nieuwe films uit. Ook wordt de top vijf bekendgemaakt van best bezochte films in de afgelopen week.

Rocco & Sjuul

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

The Kill Room

Kunsthandelaar Patrice Capullo wordt door Gordon Davis benaderd om via haar slechtlopende kunstgalerie geld wit te wassen. Het enige probleem: ze heeft iets nodig dat ze kan verkopen. Als Davis ‘collega’ Reggie een schilderij maakt dat voor hoge prijs wordt verkocht, wordt de mysterieuze artiest onbedoeld een sensatie in de kunstwereld. Ondertussen ontdekt Patrice dat Reggie een huurmoordenaar is en wil ze zo snel mogelijk van hem af. Daarvoor moet ze alleen wel een gevaarlijk klusje opknappen op de kunstbeurs van Miami.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes volgen we een jonge Coriolanus Snow die de laatste hoop is van zijn uit de gratie geraakte familie. Om het voortbestaan van de ooit zo machtige familie in het Capitool te redden, wordt Snow - met tegenzin - mentor van Lucy Gray. Zij weet het publiek van Panem te betoveren met haar charmes en Snow ziet hierin een kans om hun lot te veranderen. Terwijl Snow in gevecht is met zowel zijn goede als kwade instinct, verkeert hij in een race tegen de klok om te overleven en zal uiteindelijk blijken of hij zelf een songbird of een snake is.

Bezoekers top 5 van de afgelopen week

1. The Marvels (nieuw)

2. Hardcore Never Dies (nieuw)

3. Killers of the Flower Moon (vorige week: 1)

4. Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (nieuw)

5. Five Nights at Freddy's (vorige week: )

Meer nieuwe films

Ook deze titels draaien vanaf deze week nieuw in onze regio:

Das Lehrerzimmer
Le livre des solutions
Malum
Moeder Suriname
The Eternal Memory

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel