Ankeiler: Op zondag 26 november organiseert NEC een cadeau-inzamelactie voor Stichting Sintvoorieder1.

- Op zondag 26 november organiseert NEC een cadeau-inzamelactie voor Stichting Sintvoorieder1. De stichting zorgt ervoor dat kinderen die leven in (verborgen) armoede ook een pakje krijgen van Sinterklaas. De club roept fans op om de 26e voor deze kinderen een cadeau mee te nemen naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"NEC vindt dat elk kind recht heeft op cadeaus van Sinterklaas," aldus de organisatie. "De harde realiteit is echter dat maar liefst één op de tien kinderen dit feest moet overslaan. Zij leven in (verborgen) armoede en hun ouders hebben niet het geld om deze traditie over te brengen." De club slaat daarom de handen ineen met Stichting Sintvoorieder1 én de supporters om ervoor te zorgen dat toch zoveel mogelijk kinderen een cadeau krijgen van de Sint.

Tussen 12.30 en 14.30 uur staan er zondag 26 november stands op de Goffertweide waar de fans hun cadeaus kunnen inleveren. Op vrijdag 24 november is er ook de mogelijkheid om tussen 12.00 uur en 16.45 uur cadeaus af te geven bij de receptiebalie in het Goffertstadion. NEC vraagt supporters om alleen nieuwe of ‘zo goed als nieuwe’ cadeaus te doneren. Inspiratie voor een cadeau of een duidelijke beschrijving van de eisen waaraan een geschenk moet voldoen, is te vinden op sintvoorieder1.nl. Na afloop van de inzamelingsactie zorgt NEC er samen met de stichting voor dat de cadeaus bij de kinderen terechtkomen die het nodig hebben.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel