Bevat Video: Video
Ankeiler: De grote kerst-voedselinzameling voor de klanten van Voedselbank Nijmegen/Overbetuwe is weer van start gegaan.

- De grote kerst-voedselinzameling voor de klanten van Voedselbank Nijmegen/Overbetuwe is weer van start gegaan. Twee keer per week kunnen mensen houdbare producten inleveren bij verschillende kerken en scholen in de regio. Deze jaarlijkse actie zorgt ervoor dat het kerstfeest een stukje mooier wordt voor de klanten van de voedselbank.

Mensen kunnen goed houdbare levensmiddelen brengen naar de Antonius van Paduakerk in Nijmegen. Het gaat voornamelijk om houdbare producten zoals koffie, thee, pastasaus, rijst, groente in blik en vis/vlees in blik. Deze middelen worden gebruikt om pakketen samen te stellen voor de klanten van de voedselbank. Door de donaties zijn het volwaardige pakketen die de voedselbank nog hoopt aan te vullen met verse producten. Ook feestelijk producten als kerstkransjes, luxe nootjes en pasteitjes met blik ragout zijn welkom.

"Voor de vele klanten van de Voedselbank zal het Kerstfeest zo toch een Feest van Licht kunnen worden", aldus de Voedselbank Nijmegen/Overbetuwe. De actie is een initiatief van Oecumenische diaconale werkgroep van de Maranathakerk en de Antonius van Paduakerk. De Antonius van Paduakerk is voor de actie geopend op de volgende data: woensdag 15, 22, 29 november en 6 december van 14.00 tot 16.00 uur. Zondag 19, 26 november en 3 en 10 december van 11.00 tot 12.00 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel