Bevat Video: Video
Ankeiler: Het is misschien wel het hoogtepunt van de 4Daagse voor vele Nijmegenaren. Burgemeester Hubert Bruls trad vanavond live op bij de Vierdaagsefeesten.

- Het is misschien wel het hoogtepunt van de 4Daagse voor vele Nijmegenaren. Burgemeester Hubert Bruls trad vanavond live op bij de Vierdaagsefeesten. Samen met NEC-directeur Wilco van Schaik, multimiljonair Marcel Boekhoorn en model Janneke Scherpenhuyzen werd hun nieuwe hit 'het Vierdaagselied' ten gehore gebracht.

Dat gebeurde rond 21.45 uur onder toeziend oog van duizenden mensen op het Faberplein in Nijmegen. Voor NEC-directeur Wilco van Schaik kwam daarmee een wens uit. "Ik begon ooit met het idee iets verbindends te doen voor deze stad, omdat ik hier met zoveel plezier werk en ik graag in deze geweldige stad kom. En dan nu voor een enorme menigte met z'n vieren dit nummer doen is zo gaaf."

'Geweldig'

Bruls was zelf ook te spreken over het optreden: "Tien vergaderingen op een dag zijn minder vermoeiend dan tien minuten helemaal uit je dak gaan, geweldig. Zoveel fans heb ik politiek meestal niet dus dat is ook wel eens fijn."

Kijk hier wat het publiek ervan vond: