Ankeiler: SV Hatert gaat definitief stoppen met voetbal vanaf het seizoen 2023-2024. In de komende jaren vindt er veel woningbouw plaats op Winkelsteeg.

- SV Hatert gaat definitief stoppen met voetbal vanaf het seizoen 2023-2024. In de komende jaren vindt er veel woningbouw plaats op Winkelsteeg. De nieuwe locatie zal nog verder van de onstaansbron komen te liggen en dit is voor veel leden uitermate gevoelig.

De gemeente Nijmegen probeert een nieuw sportpark te realiseren op et dak van één van de bedrijfspanden die ontwikkeld gaat worden. Dit was een uitdagende optie, maar zorgde ook voor de nodige problemen.

Oorzaken stoppen met voetbal

SV Hatert begon 94 jaar geleden met voetbal. Door een tekort aan vrijwilligers en een beperkt aantal actieve voetballers is besloten niet meer door te gaan met het voetbal. SV Hatert zal als omnivereniging zich nu volledig gaan richten op tennis, waarmee het wel goed gaat. Het bestuur van SV Hatert is in overleg met de gemeente over een verplaatsing van de tennisbanen die mogelijk gecombineerd gaan worden met padelbanen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel