Ankeiler: Zorgboerderij ’t Kuyperke in Batenburg biedt dagbesteding voor ouderen.

- Zorgboerderij ’t Kuyperke in Batenburg biedt dagbesteding voor ouderen. Op deze manier willen ze ervoor zorgen dat ouderen hun dagritme behouden en dat mantelzorgers even een paar uur vrij hebben als hun partner naar dagbesteding gaat. Het welzijn van mantelzorgers is belangrijk, omdat ze dan zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Omdat de zorgboerderij nog niet zo bekend is, is de stap zetten richting deze zorgboerderij vaak moeilijk voor ouderen. Onbekend maakt immers onbemind. Daarom wordt er nu een open avond georganiseerd.

Wanneer is de open avond?

De open avond is op 5 juni van 18.00 tot 20.30 uur. Dan kun je een kijkje nemen en zien wat de omgeving is. Ook wordt verteld wat de dagbesteding precies inhoudt. Op de boerderij is volop ruimte met verharde wandelpaden, zitjes, een grote moes-en bloementuin en verwarmde verkapping in de vorm van een hooiberg.

Wat heeft de boerderij te bieden?

Door de kleinschalige opvang is er aandacht om allerlei activiteiten samen met de deelnemer vorm te geven. Het uitgangspunt van zorgboerderij is ervoor zorgen dat het een warme veilige plek is waar mensen zich thuis voelen. Om dit doel te bereiken krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij of zij nodig heeft.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel