Ankeiler: Het programma van de Vierdaagsefeesten is bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 15 juli is Nijmegen voor één week weer even the place to be.

- Het programma van de Vierdaagsefeesten is bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 15 juli is Nijmegen voor één week weer even the place to be. Met meer dan 1000 optredens verspreid over de week is er van alles te doen in de stad.

Er waren al veel bekende namen bekend waaronder onder anderen Flemming, Frans Duijts, Marco Schuitmaker, La Fuente, Paul Elstak en Ronnie Ruysdael. Daar zijn nu weer heel wat namen bij gekomen. Snollebollekes, Frans Bauer, Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Karin Bloemen, zijn slecht enkele voorbeelden van de artiesten die aan de gastenlijst zijn toegevoegd.

Geen muziek

Heb je niet zoveel zin in de harde muziek en feestende mensen, dan zijn er alsnog genoeg dingen te beleven. Zo kun je abseilen van de Stevenstoren, meegaan op een city tour door de oudste stad van Nederland, er is een graffiti workshop en is er een lezing van Radboud Reflects. Kijk voor de volledige programmering en alle activiteiten op de site van de Vierdaagsefeesten.

Locaties

De optredens en activiteiten zijn door de hele stad te vinden. Zoals gewoonlijk aan de Waalkade, in het Valkhofpark, op de Grote Markt, in de Molenstraat, op de Kaaij en bij stadseiland Stek zijn slechts enkele locaties van waar de vierdaagseweek zal plaatsvinden.

App

Er is een app van de Vierdaagsefeesten die je op de hoogte houdt van waar het druk en rustig is. Ook kun je hier je eigen homepage maken met alle artiesten en genres waar jij naar uitkijkt en kun je je blokkenschema delen met je vrienden

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel