Ankeiler: Ieder jaar wordt door TWC ’t Verzetje de Pukkeltocht georganiseerd. Ook dit jaar is het nog mogelijk om je in te schrijven voor deze toertocht tegen kanker.

- Ieder jaar wordt door TWC ’t Verzetje de Pukkeltocht georganiseerd. Ook dit jaar is het nog mogelijk om je in te schrijven voor deze toertocht tegen kanker. Je kunt dan zelf kiezen of je 90 kilometer of 120 kilometer gaat fietsen. Voor deze toertocht geldt een maximum van 500 deelnemers.

Naast klimmen is het op de routes van 90 en 120 kilometer ook lekker toeren over de Waaldijk, door de Ooijpolder en te midden van de Hatertse Vennen. Op die manier brengen de routes het mooiste van deze regio samen en worden deelnemers tijdens de Pukkeltocht beloond met zeer afwisselende routes. Ook staat er op diverse plekken op de routes een fotograaf klaar voor een actiefoto. Deelnemers krijgen deze gratis aangeboden.

Wanneer is de Pukkeltocht?

Op zondag 11 juni vindt de 41e editie van de Pukkeltocht plaats. De Pukkeltocht start en eindigt bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje op de Sportlaan in Bemmel. Starten is voor beide afstanden mogelijk tussen 8:30 en 11:00 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel