Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: U heeft hem waarschijnlijk al meerdere keren gehoord tijdens Champions League wedstrijden dit seizoen, Teun de Boer, dit jaar mag hij ook nog eens de finale tussen Inter Milan en Manchester City becommentariëren.

- U heeft hem waarschijnlijk al meerdere keren gehoord tijdens Champions League wedstrijden dit seizoen, Teun de Boer, dit jaar mag hij ook nog eens de finale tussen Inter Milan en Manchester City becommentariëren. Teun de Boer, die inmiddels werkzaam is voor RTL en ESPN, verzorgde jarenlang het radiocommentaar van RN7 bij wedstrijden van NEC. Nu staat voor hem het neusje van de zalm op de planning: de Champions League finale.

In januari 2022 vertelde Teun in ‘Rondje Goffert’ nog dat het verslaan van de Champions League zijn eerstvolgende doel was als commentator bij RTL. Nu, anderhalf jaar later, wordt die droom al werkelijkheid en zal hij de finale in Istanbul verslaan tussen deze twee grootmachten in het Europese voetbal.

Teun zijn carrière als commentator startte bij RTV Nijmegen, de voorganger van RN7. Hier deed de toen 16 jarige Teun eerst verslag van amateurwedstrijden in de regio, later via de radio het verslag van wedstrijden van NEC. Sinds vorig jaar is de geboren Beekenaar tijdens verschillende Eredivisiewedstrijden te horen op ESPN en doet hij ook de grote Europese competities.

Op zaterdag 10 juni zult u Teun de Boer horen tijdens de wedstrijd tussen Internazionale en Manchester City.

Bekijk hieronder ‘Rondje Goffert’ waarin Maurice de Mandt in gesprek gaat met Teun de Boer:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel