Bevat Video: Video
Ankeiler: In het clubhuis van voetbalclub Orion in Nijmegen is zaterdagochtend brand uitgebroken. Alle wedstrijden van vandaag zijn vanwege de brand afgelast.

- In het clubhuis van voetbalclub Orion in Nijmegen is zaterdagochtend brand uitgebroken. Alle wedstrijden van vandaag zijn vanwege de brand afgelast.

Het vuur ontstond op de begane grond van het clubhuis en sloeg vervolgens naar boven. De brandweer rukte uit met drie voertuigen, een hoogwerker en een waterwagen.

De brandweer had de brand snel onder controle, maar het pand heeft veel brandschade opgelopen. In de omgeving, Nijmeegsebaan en Panovenlaan, was enige rook- en geuroverlast.

Vermoedens van brandstichting

Het team brandonderzoek is bezig om de oorzaak van de brand te achterhalen. Politie ter plaatse geeft aan dat er vermoedens zijn van inbraak/brandstichting. De forensische opsporing komt daarom ook ter plaatse. Ook wordt er buurtonderzoek gedaan.

Netbeheerder Liander is met veel mensen aanwezig, omdat er zonnepanelen in brand hebben gestaan. Een deel van de Nijmeegsebaan is afgesloten.

Meer 112-nieuws brengen we in ons liveblog: