Ankeiler: Souffian El Karouani vertrekt na dit seizoen transfervrij bij NEC.

- Souffian El Karouani vertrekt na dit seizoen transfervrij bij NEC. De 22 jarige back van NEC was al langer in onderhandeling over een nieuw contract, maar is daar niet uitgekomen met de club.

Technisch directeur Carlos Aalbers verklaart: "Vorige week hebben we aangegeven dat we nogmaals in overleg wilden gaan met Souffian en zijn management. Dat gesprek is inmiddels gevoerd, maar heeft voor ons niet tot de gewenste uitkomst geleid. Voor de club is het uiteraard teleurstellend dat Souffian transfervrij de deur uit loopt, maar we moeten ook stappen maken om financieel op eigen benen te kunnen staan. Souffian en ik hebben allebei begrip voor elkaars standpunten en respecteren ieders besluit."

El Karouani zou eigenlijk tot één april jongstleden de tijd hebben om tot een beslissing te komen, maar vroeg extra bedenktijd aan technisch directeur Carlos Aalbers. Aalbers gaf eerder bij RN7 al aan dat El Karouani dezelfde aanbieding heeft gehad als Dirk Proper en Bart van Rooij. Deze spelers verlengden hun contract wel.

Souffian El Karouani is de tweede speler die na dit seizoen transfervrij vertrekt bij NEC. Vorige week werd al bekend dat ook Ivan Marquez niet zal verlengen en na dit seizoen vertrekt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.