Ankeiler: Trainer van N.E.C. Rogier Meijer verlengt zijn contract met één jaar. De hoofdtrainer uit Doetinchem begint deze zomer aan zijn zesde seizoen als eindverantwoordelijke van N.E.C.

- Trainer van N.E.C. Rogier Meijer verlengt zijn contract met één jaar. De hoofdtrainer uit Doetinchem begint deze zomer aan zijn zesde seizoen als eindverantwoordelijke van N.E.C. Door de verlenging met één jaar is Rogier Meijer een van de langstzittende trainers in de historie van N.E.C.

Rogier Meijer is sinds de zomer van 2019 de hoofdtrainer van N.E.C. De 41-jarige oefenmeester promoveerde in het seizoen 2020-2021 naar het hoogste niveau, waar hij zich in het eerste seizoen staande wist te houden en afsloot met een elfde plaats. Dit jaar strijd N.E.C mee om een ticket voor de play-offs voor Europees voetbal.

Carrière bij N.E.C.

Meijer begon bij N.E.C. in een constructie met drie hoofdtrainers, hijzelf, Adrie Bogers en François Gesthuizen, daarvoor stond hij aan het roer van de onder 19 van N.E.C. Rogier Meijer heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijden als hoofdtrainer op de bank gezeten bij N.E.C. Beide partijen hadden al eerder aangegeven dat ze graag verder willen met elkaar. Technisch directeur Carlos Aalbers vertelde eerder aan RN7 dat ze tevreden zijn over de prestaties van trainer Rogier Meijer. Volgens Aalbers zit er nog potentie in de 41-jarige trainer en heeft hij absoluut nog mogelijkheden om te ontwikkelen en wij vinden als club dat je ook een trainer daarin moet helpen.

Trainer Rogier Meijer: "Ik ben er trots op ook komend seizoen hoofdtrainer te zijn van deze prachtige club. Na goede gesprekken met de club zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog voldoende rek en toekomst in onze samenwerking zit. De afgelopen jaren hebben we samen mooie stappen gezet en dit willen we graag verder uitbouwen. Op naar meer en beter."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel