Lead image 1:
Lead image TXT 1: Huizen in woonwijk Hemelrijk. Foto: Nieuwbouw Hemelrijk
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Huizen in woonwijk Hemelrijk. Foto: Nieuwbouw Hemelrijk
Ankeiler: Begin juni wordt er gestart met het aanleggen van een nieuwbouwwijk in Puiflijk. Het is de bedoeling dat het een duurzame woonwijk gaat worden. De naam van de wijk zal 'Hemelrijk' worden.

- Begin juni wordt er gestart met het aanleggen van een nieuwbouwwijk in Puiflijk. Het is de bedoeling dat het een duurzame woonwijk gaat worden. De naam van de wijk zal 'Hemelrijk' worden.

Er komen in totaal 68 woningen in de wijk, waaronder 46 koopwoningen en 22 huurwoningen. Er is een zeer divers aanbod in de woningen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een twee onder één kap woning. Maar ook kan er gekozen worden voor een hoekwoning, rijtjeswoning of een levensloopbestendige woning. De 46 koopwoningen in de wijk worden verdeeld over 32 rijwoningen, 10 twee onder een kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen.

Het doel is om een duurzame wijk te gaan bouwen. Hemelrijk gaat een woonwijk worden met veel groen en ruimte. Aangezien het plan is om de woningen ook duurzaam te maken, worden de huizen voorzien van onder meer zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

Gelegenheden

Het openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar vanuit de wijk zodat mensen snel op de bus kunnen stappen. Ook is er een goede aansluiting op drie snelwegen, dit zijn de A15, A50 en de A73. In de woonwijk zal er ook genoeg parkeergelegenheid komen, zodat bewoners genoeg plekken plek hebben voor hun vervoersmiddelen. De eerste woningen worden verwacht bewoonbaar te worden vanaf de zomer van 2024. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.