Bevat Video: Video
Ankeiler: Elke week presenteren wij je gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn.

- Elke week presenteren wij je gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn. Het gaat hierbij om films die te zien zijn in bioscopen in onze regio, dus LUX, Pathé, Cinema Roma en Vue. Deze week lichten we weer vier nieuwe films uit. Ook wordt de top vijf bekendgemaakt van best bezochte films in de afgelopen week.

All Inclusive (Cinema Roma, Pathé, Vue)

Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter en zoon besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen, kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

65 (Vue, Pathé)

65 Is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place. Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

Klondike (LUX)

17 juli 2014 staat te boek als een van de zwartste dagen in de luchtvaartgeschiedenis. Die donderdag werd vlucht MH17, die van Amsterdam naar Kuala Lumpur vloog, boven het oosten van Oekraïne uit de lucht geschoten. Niemand van de 298 inzittenden overleefde de crash. 17 juli 2014 is tevens de dag waarop de film Klondike begint. Op het land bij de boerderij van Irka en Tolik ligt een brokstuk van het vliegtuig. Bovendien heeft een slecht gerichte raket van de separatisten een groot gat in hun huis geslagen. Vluchten zo lang het nog kan, zou je denken.

Shazam! Fury Of The Gods (Cinema Roma, Pathé, Vue)

In Shazam! Fury of the Gods wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak.

Top 5 van best bezochte films in de afgelopen week:

1. Creed III (vorige week: 1)

2. Scream VI (nieuw binnen)

3. Avatar: The Way of Water (vorige week: 3)

4. Tár (vorige week: 6)

5. Toen Ik Je Zag (vorige week: 7)

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel