Bevat Video: Video
Ankeiler: Aan de Fazantlaan in Beuningen is woningcorporatie Woonwaarts aan een nieuw experiment begonnen. Ze willen hier namelijk van een huis drie flexappartementen maken.

- Aan de Fazantlaan in Beuningen is woningcorporatie Woonwaarts aan een nieuw experiment begonnen. Ze willen hier namelijk van een huis drie flexappartementen maken. Binnen vijf weken moet er op de plek van het huis drie flexappartementen komen.

De huurders van de twee bovenverdiepingen worden jongeren vanaf 23 jaar die uit de directe buurt komen. De begane grond is voor lokale ouderen vanaf 55 jaar. Vorig jaar voerde de woningcorporatie onderhoudswerkzaamheden uit aan 107 woningen in dezelfde wijk. Daar kwam een grote hoekwoning vrij die Woonwaarts geschikt vond om te gebruiken voor de proef.

Beschikbaarheid

Elk appartement is gasloos, krijgt een warmtepomp en is aangesloten op twee zonnepanelen. Mochten er niet genoeg wijkgenoten interesse hebben voor de appartementen, dan komen de huizen op de markt via Entree, de portal voor woningzoekenden in de regio Arnhem-Nijmegen.

­čĺČ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel