Bevat Video: Video
Ankeiler: Slot Doddendael is door Toptrouwlocaties uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Gelderland. Landelijk is slot Doddendael op de tweede plaats geëindigd.

- Slot Doddendael is door Toptrouwlocaties uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Gelderland. Landelijk is slot Doddendael op de tweede plaats geëindigd. Elk jaar wordt bekendgemaakt wat de beste trouwlocaties van Nederland zijn. Deze hoge notering betekent uiteraard veel voor het aantal huwelijksaanvragen bij slot Doddendael.

Slot Doddendael ligt acht kilometer ten westen van Nijmegen. Ook is slot Doddendael op loopafstand van het dorp Ewijk en de uiterwaarden. Het slot heeft elf verschillende ruimten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Gelagkamer, het Arsenaal, de Binnenplaats, de Boomgaard en de Ridderzaal.

Kosten huwelijk

De kosten voor het perfecte huwelijk zijn het afgelopen jaar voor de meeste bruidsparen gestegen. Bij maar liefst 72,2 procent van de bruidsparen zijn de kosten hoger dan gepland. Bijna dertig procent van hen betaalde 25 procent of meer extra. Gemiddeld kostte een bruiloft, inclusief huwelijksreis in het afgelopen jaar €21.867.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel