Bevat Video: Video
Ankeiler: Elke week presenteert Pleun gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn.

- Elke week presenteert Pleun gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn. Het gaat hierbij om films die te zien zijn in bioscopen in onze regio, dus LUX, Pathé, Cinema Roma en Vue. Deze week lichten we weer vier nieuwe films uit. Ook wordt de top vijf bekendgemaakt van best bezochte films in de afgelopen week.

Ant-Man: Quantumania (Cinema Roma, Pathé, Vue)

In Quantumania keren superheldenpartners Scott en Hope terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Kung Fu Leeuw (LUX)

De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. Zijn leermeester kiest een nieuwkomer, met indrukwekkende Martial arts sprongen, voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft hier niet tegenin te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren.

Winnie The Pooh: Blood and Honey (Cinema Roma, Pathé)

Winnie The Pooh is terug op het witte doek. Maar deze keer is het niet bepaald een kindervriend. Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees...

Asterix en Obelix in het Middenrijk (Cinema Roma, Pathé, Vue)

Het is het jaar 50 voor Christus en de keizerin van China is na een staatsgreep gevangengenomen. Met de hulp van een koopman en haar trouwe lijfwacht vlucht de enige dochter van de keizerin naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix. De twee helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. Maar Julius Caesar en zijn leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

Top 5 van bestbezochte films in de afgelopen week:

1. Avatar: The Way Of Water (vorige week: 1)

2. Titanic (1997) (nieuw binnen)

3. Magic Mike's Last Dance (nieuw binnen)

4. Klem (vorige week: 2)

5. Plane (vorige week: 3)

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel