Ankeiler: De politie heeft dinsdagavond vier personen gearresteerd in een woning aan de Meijhorst 11e straat in Nijmegen.

- De politie heeft dinsdagavond vier personen gearresteerd in een woning aan de Meijhorst 11e straat in Nijmegen. Dat gebeurde na een uren durende actie waar meerdere politie-eenheden bij betrokken waren.

Aan het begin van de avond meldden zich meerdere politiebusjes in de wijk. De politie kon toen nog niet aangeven met welk doel ze daar waren. Nu geeft de politie te kennen dat er vier mensen zijn aangehouden: drie mannen van 21, 24 en 27 jaar en een vrouw van 66 jaar.

In de woning is een grote hoeveelheid drugs gevonden en een aanzienlijk geldbedrag in cash. Dit is in beslag genomen. Daarnaast zijn meerdere auto's meegenomen. Agenten hebben onderzoek gedaan in de woning en dat in de avonduren afgerond. Het onderzoek naar de betrokkenheid van de drie mannen en de vrouw gaat nog door.

De politie legt uit dat de aanhoudingen zijn gedaan in het kader van bestrijden van ondermijning. Daarbij vermengen onderwereld en bovenwereld zich met elkaar en maken criminelen gebruik van het legale circuit om illegale praktijken uit te voeren.

Deel dit artikel