Bevat Video: Video
Ankeiler: Het RN7-programma 'De Streek In' is maandag terug met een nieuw seizoen. In dit programma bezoeken vier presentatoren afwisselend een locatie in de regio om deze te portretteren.

- Het RN7-programma 'De Streek In' is maandag terug met een nieuw seizoen. In dit programma bezoeken vier presentatoren afwisselend een locatie in de regio om deze te portretteren. De eerste, officieel vierde aflevering van het nieuwe seizoen, speelt zich af in Ewijk, bij kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa.

Het vierde seizoen van het programma startte aanvankelijk in augustus, met drie afleveringen. Deze hadden als onderwerp het festival We Love The 90's, het Middeleeuws Festijn in Hernen en diverse locaties die deelnamen aan Open Monumentendag. Na een winterstop wordt het seizoen nu hervat en zullen uiteenlopende bedrijven en locaties de revue passeren.

Zo staat de tweede aflevering, die volgende week maandag te zien is, in het teken van Culturele Broedplaats Wijchen. Hier is men hard op zoek naar een nieuwe locatie, gezien de naastgelegen school hun huidige pand als noodlokalen wil gebruiken tijdens een verhuizing. Andere locaties, die in de eerstvolgende afleveringen te zien zullen zijn, zijn onder meer Padel Club Nijmegen, Kasteel Hernen, Stichting Thuisgekookt en uitzendbureau NasWerkt.

Bedrijven, stichtingen, instellingen en alle andere locaties die zich nog willen aanmelden voor De Streek In, kunnen dat nog steeds doen door de redactie te mailen via redactie@rn7.nl.
Alle voorgaande afleveringen zijn terug te vinden op onze website.

­čĺČ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.