Bevat Video: Video
Ankeiler: Elke week presenteert Pleun gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn.

- Elke week presenteert Pleun gloednieuwe films die vanaf die week in de bioscoop te zien zijn. Het gaat hierbij om films die te zien zijn in bioscopen in onze regio, dus LUX, Pathé, Cinema Roma en Vue. Deze week lichten we weer vier nieuwe films uit. Ook wordt de top vijf bekendgemaakt van best bezochte films in de afgelopen week.

A Man Called Otto (Vue, Cinema Roma)

De film A Man Called Otto kom officieel volgende week pas uit, maar is deze week al te zien in de bioscopen Vue en Cinema Roma. De film is vertelt het verhaal van Otto Anderson, een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet.

Knock At The Cabin (Pathé, Vue)

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen. Ze eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven, voordat alles verloren is.

The Fabelmans (LUX, Pathé)

The Fabelmans is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder. Sammy's vader daarentegen ziet het meer als een hobby. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

Klem (Cinema Roma, LUX, Pathé, Vue)

Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Top 5 best bezochte films in de afgelopen week

1. Avatar: The Way Of Water (vorige week: 1)

2. De Tatta's (vorige week: 2)

3. Puss In Boots: The Last Wish (vorige week: 5)

4. The Banshees Of Inisherin (nieuw binnen)

5. Babylon (vorige week: 3)

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.