Ankeiler: De eerste inschrijfperiode voor de 105e editie van de Nijmeegse 4Daagse opent maandag 23 januari om 10:00 uur. Inschrijven is mogelijk via de website van het evenement.

- De eerste inschrijfperiode voor de 105e editie van de Nijmeegse 4Daagse opent maandag 23 januari om 10:00 uur. Inschrijven is mogelijk via de website van het evenement.

De eerste inschrijfperiode duurt ongeveer drie weken, tot vrijdag 10 februari om 17:00 uur. Het is deze eerste ronde alleen mogelijk voor jongeren die geboren zijn tussen 2005 en 2011 en voor mensen die de 4Daagse eerder al succesvol hebben uitgelopen, om zich in te schrijven.

Deelnemers die de 4Daagse voor de eerste keer willen gaan lopen, kunnen zich pas tijdens de tweede inschrijfperiode aanmelden. Deze periode start op maandag 13 februari.

Eerder liet de organisatie van de 4Daagse al weten af te stappen van het bekende lotingsysteem. Voorheen werd er bij een te grote hoeveelheid aanmeldingen geloot onder de mensen die voor het eerst deelnemen en bestond de kans dat je alsnog niet mee mocht doen. Vanaf dit jaar geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". De organisatie ziet dit als een voordeel voor de potentiƫle deelnemers, omdat zij nu eerder duidelijkheid hebben over hun deelname en zo eerder allerhande randzaken kunnen regelen.

De 105e editie van de Nijmeegse 4Daagse vindt plaats van 18 t/m 21 juli 2023. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar 109 euro.

šŸ’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.