Ankeiler: NEC heeft woensdagochtend het nieuwe derde tenue gepresenteerd. Vanavond tijdens het bekerduel tegen Almere City zal deze voor het eerst in gebruik worden genomen.

- NEC heeft woensdagochtend het nieuwe derde tenue gepresenteerd. Vanavond tijdens het bekerduel tegen Almere City zal deze voor het eerst in gebruik worden genomen. In aanloop naar deze wedstrijd was de sociale media van de Nijmegenaren volledig ingericht voor de bekendmaking van het nieuwe shirt.

> Via onze mediapartner ForzaNEC, geschreven door Ties Otten.

Het derde tenue is, zoals vaker bij NEC, zwart alleen dit seizoen met rood-roze tinten. Zo is de kraag, het uiteinde van de mouwtjes en het logo rood. Verder staat de tekst ‘kracht van de magie’ in de nek van het nieuwe shirt. Dit verwijst naar het lied ‘NEC heeft ze alle drie’.

Normaal gesproken zou het nieuwe tenue van de Nijmegenaren niet goedgekeurd worden voor het duel tegen Almere. Zij spelen echter met een speciaal bekershirt, als ode aan de overleden Jergé Hoefdraad.

Het tenue is een limited edition wat inhoudt dat er maar een beperkt aantal exemplaren zijn. Vanaf 12.00 uur zal de verkoop starten van het derde tenue. Zie hieronder het aankondigingsfilmpje.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.